CHP ve İYİ Parti'den Engellilere ziyaret!

CHP ve İYİ Parti'den Engellilere ziyaret!

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'nin Hakkari Belediye başkan adayları ve her iki partinin yöneticileri Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Koordinasyon Merkezini ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Seçime iki gün kala Hakkari'de siyasi partilerin çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Hakkâri Belediye Başkan Adayı Metin Koparan daha sonra da İyi Parti Hakkâri Belediye Başkan Adayı Yaşar Yorulmaz parti yöneticileri ile birlikte Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Koordinasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Adaylar projelerini anlattılar ve çalışmalarında dezavantajlı engellilere öncelik tanıyacaklarını toplumun en çok destek görmesi gereken toplumun en önemli unsuru olduklarını ifade ettiler.

Dernek Başkanı Mesut Keskin ise Hakkari’de işsizliğin had safhada olduğunu bu olumsuz durumdan en çok engelli işsizlerin etkilendiğini belirtti ve ziyaretleri nedeniyle parti yöneticileri ve adaylara teşekkür etti.

1-20190329154200.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.