CHP Sözcüsü Tezcan'dan Yarkadaş'a yalanlama: Yalan ve iftira

CHP Sözcüsü Tezcan'dan Yarkadaş'a yalanlama: Yalan ve iftira

CHP Sözcüsü Tezcan, Yarkadaş'ın iddia ettiği gibi "50 bin sandıktan veri alamadık" demediğini açıkladı. Tezcan, Yarkadaş'ın sözlerini, "CHP'yi yıpratma amaçlı, yalan ve iftira" diye niteledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’ın CHP Parti Meclisi (PM) üyesi ve eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ın kendisine atfen yaptığı açıklamaları yalanladı.

Halk TV’de ‘Medya Mahallesi’ yayınına katılan  Yarkadaş, 24 Haziran seçimlerinin ardından toplanan Parti Meclisi’nde CHP Sözcüsü Bülent Tezcan’ın “24 Haziran’da 50 bin sandıktan veri alamadık” dediğini öne sürmüştü. “50 bin sandık ne demektir biliyor musunuz? Basitleştirerek anlatayım. 50 bin sandık, biz oyların yüzde 25’ini kontrol edemedik demektir” diyen Yarkadaş, 20 bin sandıkta ise CHP’den hiç kimsenin olmadığını öne sürmüştü.

CHP Sözcüsü Tezcan, bir açıklama yaparak Yarkadaş’ın sözlerini yalanladı. Tezcan’ın açıklaması şöyle: “Barış Yarkadaş tarafından Parti Meclisi toplantısında dile getirdiğim iddia edilen, ’50 bin sandıktan 24 Haziran’da veri alamadık’ şeklindeki açıklama tamamiyle gerçek dışıdır. Ne benim ne de bir başka arkadaşımızın böyle bir sözü olmamıştır. Bu gerçek dışı açıklama partimizi yıpratma amaçlıdır. CHP bütün sandıklara sahip çıkmıştır. Yalan ve iftira ile gerçeği karartmak gazetecilik değildir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.