CHP Şemdinli ilçe kongresi yapıldı

CHP Şemdinli ilçe kongresi yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şemdinli ilçe başkanlığı kongresi yapıldı. Kongrede Mirpenç Uysal Şemdinli ilçe başkanlığına seçildi.

Çevre Caddesi  Öktemler iş hanında düzenlenen CHP Şemdinli  1. Olağan kongresine CHP Hakkari il Başkanı Nazım Demir ve yönetimi İyi Parti Şemdinli İlçe Başkanı İlhami Şen, Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve oda yönetimi CHP ilçe teşkilatı ve üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve divan başkanının seçilmesinin ardından söz alan Mirpenç Uysal, Şemdinli’ de ilk olağan kongresini yapmanın heyecanı içinde olduğunu söyledi.

Uysal, “bizler halkımızın ve milletimizin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak bu zorlu yürüyüşe başlamayı ve neticesinde de halkımızın Şemdinlimizin refah seviyesini yükseltmeyi hedeflemiş bulunmaktayız. Şemdinli’nin sizinde bildiğiniz üzere 3 ülkeye sınır konumunda bulunan ve coğrafi konumu itibariyle her türlü olağanın bulunması gereken bir yerdedir. İlçemizin esnafı kan ağlamakta ve maalesef bu güzellikteki coğrafi konuma rağmen ticaret durma noktasına gelmiştir. Tüm bunlara sebebiyet verenleri koltuklarından alaşağı etmek, halkımızın refah seviyesini yükseltmek ve Şemdinlimizi hak ettiği noktaya ulaştırmak bizim yegane amacımızdır” dedi.

Mirpenç Uysal’ın konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Tuncay Özkan’ın mesajları okundu.

Okunan mesajlardan sonra başkanlık seçimine gidildi. Tek listeyle gidilen 33 delegenin oy kullandığı seçimde CHP Şemdinli İlçe Başkanlığına Mirpenç Uysal getirildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.