CHP Milletvekili Kazım Arslan yaşamını yitirdi

CHP Milletvekili Kazım Arslan yaşamını yitirdi

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, bayram tatili için ailesiyle beraber gittiği Antalya’nın Aksu ilçesindeki evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

CHP'den yapılan açıklamada "Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan, bu gece (7 Haziran cuma) saat 00.30 sularında, Antalya-Aksu ilçesi Lara Acısu'da bayram tatili için ailesiyle berabet bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir.Değerli Vekilimizin cenazesi daha sonra açıklayacağımız program dahilinde Denizli'de defnedilecektir. Cenazemiz bu sabah Antalya'dan Denizli'ye nakledilmektedir" denildi.

Arslan'ın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda ise şöyle:

“VEFAT...

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım ARSLAN, bu gece (7 Haziran Cuma) saat 00.30 sularında, Antalya-Aksu ilçesinde bayram tatili için ailesiyle beraber bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.