CHP Mersin milletvekili Cengiz Gökçel Hakkari’de

CHP Mersin milletvekili Cengiz Gökçel Hakkari’de

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hakkari’ye gelen CHP Mersin milletvekili Cengiz Gökçel, kentteki STK temsilcileri ve meslek odaları yetkilileriyle ekonomik krizden çıkış yolunu masaya yatırdı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dün Hakkari’ye gelen CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, bugün kentte faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile meslek odalarının başkanları ile ‘Ekonomik Krizden çıkış’ konu başlığında  bir toplantı gerçekleştirdi. 

Hakkari’de sivil toplum örgütü temsilcileri ve meslek oda başkanları ile CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı’nın hazır bulunduğu toplantı ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Mersin milletvekili Cengiz Gökçel, gündemlerinin Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve krizden çıkış yolu olduğunu söyledi. 

CHP’li Vekil Gökçel, ülkemizde yaşanan ekonomik krizle alakalı Hakkari Meslek Odaları temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiklerini belirterek, “Gündemimizde krizden çıkışın nasıl olması gerektiği ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi’nin çözüm önerilerini sunmak, sivil toplum kuruluşları ve halkla paylamak aynı zamanda sivil toplum örgütlerinden gelen önerileri de krizin çözümü için uygulayacağımız politikalara katkı yapması bakımından arkadaşlarımızın da görüşlerini alacağız. Bu görüleri parti grubuna sunarak görüşlerinden faydalanacağız” dedi. 

Hakkari’ye ilk defa geldiğini ve hayran kaldığını anlatan CHP’li Vekil Cengiz Gökçel, Hakkari’nin yaşantısı ile çok çağdaş bir kent olduğunu söyledi. 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

1-658.jpg2-610.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.