CHP heyeti HATSO’yu ziyaret etti

CHP heyeti HATSO’yu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, İzmir Milletvekili Kani Beko; CHP Hakkari İl yöneticileri ile birlikte Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ettiler. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir dizi temas ve inceleme için Hakkari’de bulunan CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, İzmir Milletvekili Kani Beko; Hakkari İl Başkanı Nazım Demir, CHP Hakkari Kadın Kolları Başkanı ve CHP Parti Kadın Kolları MYK üyesi Suzan Duran Çiv ile birlikte HATSO Başkanı Servet Taş’ı makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarette CHP heyeti adına açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, bölgedeki ve Hakkari’deki KOBİ’lerin, esnaf, tüccar ile iş dünyasının sorunlarını dinlemek, ekonomik ve ticari gelişmeler hakkında görüşme sağlamak üzere Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiklerini ilin kalkınması ve gelişmesine katkı sunmak için meslek kuruluşlarının taleplerini dinlemek istediklerini belirtti. 

HATSO Başkanı Servet Taş ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, CHP heyetine teşekkür etti. 

Hakkari’de tüccar, esnaf ve iş insanlarının koronavirüs salgını sonrası finansal sıkıntı yaşadığını dile getiren Başkan Taş, son 7 aylık süreçte bankaların KOBİ’lere, tüccar ve esnaflara yönelik kullandırdığı krediler ile biraz nefes alan iş dünyasının zor dönemden geçtiğini belirtti.

HATSO Başkanı Taş, el birliği ile bu zorlu sürecin üstesinden gelmeyi umduklarını sözlerine ekledi. 

1-20201016130258.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.