CHP adayı İnce Hakkari’de mal varlığını açıkladı!

CHP adayı İnce Hakkari’de mal varlığını açıkladı!

Hakkari'de düzenlediği mitingde konuşan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mal beyanını basın mensuplarıyla paylaştı. Demirtaş'ın serbest bırakılması için çağrıda bulunan İnce, Kürt sorununu çözümü içib 3B formülünü önerdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hakkari Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenledi. 
Mitinge eşi Ülkü İnce'nin yanı sıra eski başbakan yardımcılaından A. Latif Şener, CHP milletvekilleri ve CHP'nin Hakkari yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kürtçe türkülerinde seslendirildiği mitingde İnce mal beyanını gazetecilerle paylaştı. HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması için çağrı yapan İnce, Kürt sorununu 3 B formülü (Barış, bölüşme ve büyüme) ile çözeceklerini kaydetti.

Bizde ayrı gayrı yok. Dün Edirne'deydim. Bugün Hakkari'de. Türkiye haritasını gözünün önüne getir. Bir kardeşlik köprüsü kurmak için Hakkari'deyim.

'SELO BAŞKAN' SLOGANLARI

Türkiye'nin kardeşliğe, huzura, demokrasiye ve özgürlüğe ihtiyacı var. Bunu gerçekleştireceğiz. Hiç kimseyi dışlamadan, herkesi severek... Sayın Temel Karamollaoğlu'na gittim. Başarılar diledim. Oradan Meral Akşener'e gittim. Sonra dün sayın Sayın Demirtaş'ın yanına gittim. İnce'nin bu ifadesinin ardından yurttaşlar "Selo başkan" sloganları attı.

İnce hemen ardından "Erdoğan'ın yanına gittim. Ona da başarılar diledim" deyince kitle yuhaladı. İnce bunun üzerine "Lütfen yuhalamayın" diye uyarıda bulundu.

Erdoğan dünkü görüşmemizde banan Hakkari'deki mitinginde Türk bayrağı olacak mı diye sordu? İşte bayraklar burada...

Ben hepinizin cumhurbaşkanı olacağım

Bir sorunumuz var. Sorunumuz Kürt sorunu, açık yüreklilikle söyleyelim. Asıl Kürt sorunu ahlak sorunudur. Politikacılar gelir burada Kürtlerin hoşuna gidecek şeyler söyler. Sonra gider başka yerde konuştuklarını unutur. Burada yapacağım konuşmayı Rize'de yapamazsam bu siyaseti yapmam ben.
Bu sorunları 3 B ile çözeceğiz. Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz. Barışacağız, ekonomimiz büyüyecek ve bu büyümeden Hakkari'de payını alacak.Türkiye'yi büyütürken, adil paylaştırırken karşımıza düşmanlar çıkacak. Emperyalistler çıkacak. İç düşmanlar çıkacak. Ölümü göze almak gerek.

16 yıldır iktidarda olan birisi ben şunu yapacağım diyebilir mi? Manifestoyu ben açıklarım. O ancak iflas bayrağını açıklayabilir.

CHP gelirse sizin başörtünüzü çıkarır diyorlar. Size söz veriyorum. İster sokakta, ister devlette tak. Nerede takmak istersen tak. Bu konu geri dönmemek üzere kapanmıştır. 

İnce mal beyanını basın mensuplarıyla paylaştı. Evim kira değil. Babamızdan üç beş mülkümüz var. 5 yıl sonra tekrar paylaşacağım. Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim. Sizden tek bir şey istiyorum. Bana bir avuç pirinç verin, size bir kazan pilav yapayım.

Ülkemiz kötü yönetildiği için, soyulduğu için ne yazık ki insanlarımız fakir. Otobüs yolcuların istediği yere gitmelidir. Şoför Erdoğan kendi istediğini yapıyor. Şoförü değiştireceğiz.

"TUTUKLU CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMAZ"

Cumhurbaşkanı adayı tutuklu olmaz kardeşim gelsin yarışsın. Ben gidip onun partisine oy vereğim diye bir şey yok. Ben kendime vereceğim. Yarış adil olmalı. Bütün adaylar yarışmalı. Hakkaniyet böyle olur. Bunu Edirne'de de, Hakkari'de de, Trabzon'da da söylerim. Yarın Erdoğan da mağdur olsa, onun da adil şekilde yarışa girmesini isterim.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum