Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

26 Şubat 2020 anlık ve güncel çeyrek altın alış fiyatı 519,49 lira, satış fiyatı 532,49 lira seviyesinde yer alıyor. Gram altın ise 324,63 liradan alıcı bulurken, 324,74 lira satış fiyatıyla işlem görüyor.

Gram altın 324,7 lira seviyesinde işlem görüyor.

Çeyrek altın ise 532,7 liradan işlem görüyor. 

Haftaya 333,70 lira ile 7 yılın zirvesinde bulunarak rekorla başlayan, altının gram fiyatı, dün 322 lira seviyelerinde yer alıyordu.

Analistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Uysal'ın, dünkü konuşmasında, enflasyondaki düşüşün hedeflenen patika ile uyumlu şekilde gerçekleşmesi için para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerektiğine işaret ettiğini anımsatarak, bugün de Para Politikası Kurulu toplantı özetinin takip edileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.