Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Hakkari'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Hakkari'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Hakkâri'ye geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Hakkâri'ye geldi. 

Uçakla Yüksekova İlçesine gelen Bakan Murat Kurum, Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda Vali İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epçim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından karşılandı.
 
Yüksekova’dan karayolu ile Hakkar merkeze gelen ve geceyi burada geçirecek olan Bakan Murat Kurum,  burada Hakkari Dağ ve Komando Tugayı Tuğgeneral Muammer Alper, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Yardımcıları Mustafa Pala, İdris Koç, Aziz Gölbaşı, Mustafa Duruk ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. 

Bakanı Murat Kurum, bugün kentte çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.