Çatıdan düşen Hakkarili iki kardeş toprağa verildi

Çatıdan düşen Hakkarili iki kardeş toprağa verildi

Van’ın İpekyolu ilçesinde Uydu çanağını onarmak için çıktığı 4 katlı binanın çatısından beton zemine düşen Hakkarili kardeş hayatını kaybetti.

Uydu çanağını onarmak için 4 katlı apartmanın çatısına çıkan Yıldız Tekin (26) ve Cumali Tekin (20) adlı kardeşlerin cenazeleri bugün yakınları tarafından defnedildi.

Edinilen bilgilere göre, 2 kardeş uydu çanaklarını onarmak için bulundukları 4 katlı TOKİ binasının çatısına çıktı. Hava şartları nedeniyle buzlanmanın oluştuğu çatıdan kayan kardeşler aşağı düştü.

Beton zemine çakılan kardeşler, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Tekin kardeşler hayatını kaybetti. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen kardeşlerin naaşı defnedilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

54-022.jpgtry.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum