Çanakkale'de deprem! İstanbul'da hissedildi

Çanakkale'de deprem! İstanbul'da hissedildi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.5 olarak belirledi

Çanakkal'de Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara genelinde hissedildi. Afet ve Acil Drumu Yönetimi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre saat 21.23'te merkez üssü Çanakkale Ayvacık'ta 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde bölgede yıkılan bina olup olmadığı ya da yaralanma konusunda henüz herhangi bir bilgi alınamadı.

DEPREM İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ 

Zeminden 8.4 derinliğinde meydana gelen deprem merkez üssü Üyvacık Çanakkale'nin yanısıra Ege ve İstanbul başta olmak üzere Marmara genelinde de hissedildi. 

KANDİLLİ RASATHANESİ: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 5.5

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.5 olarak açıkladı.

Depremin ardından Çanakkale'deki halk sokağa döküldü. Bir vatandaş "Deprem çabuk geldi çabuk gitti, çok şiddetliydi" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.