Çallı Ailesinin taziye teşekkür mesajı

Çallı Ailesinin taziye teşekkür mesajı

Çallı ailesi bir süre önce hayatını kaybeden aile fertlerinden Hayırsever İnsanı Bedri Çallı'nın vefatı nedeniyle acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

20 Ocak'ta hayatını kaybeden Hakkari değerlerinden yazar Bedri Çallı'nın ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Çallı ailesi adına paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi. "Bir amcamızın rahmetli hakkındaki bu sözleri onu özetler gibiydi.Babamızın Hakkari'ye ve Hakkarililere olan sevgisinin,özverisinin herkesin kalbinde ve hafızasında yer ettiğini görmek biz ailesine takat verdi, acımızı hafifletti. Rahmetlinin Hakkari ve Hakkarililere bu bağlılığının bize onun mirasını yaşatma konusunda sorumluluk yüklediğinin bilincindeyiz. Bu vesile ile, gerek tedavi sürecinde gerekse de taziyemizde bize destek olan,yasımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz.Zorunlu sebeplerden dolayı cevap veremediğimiz,dönemediğimiz dostlarımızın affına sığınıyoruz. Saygılarımızla." ifadelerine yer verildi. 

                           AİLESİ ADINA - OĞLU AVUKAT MİRAZ ÇALLI

calli.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum