Büyükçiftlik ve Esendere’de ‘Millet İttifakı’

Büyükçiftlik ve Esendere’de ‘Millet İttifakı’

CHP ile İYİ Parti’nin yerel seçimlerde yapılacak iş birliğine Yüksekova’nın Esendere ve Büyükçiftlik Beldeleri de eklendi.

CHP ile İYİ Parti, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde birçok kentte iş birliğine gitti. ‘Millet İttifakı’ olarak adlandırdıkları iş birliği listesine, büyükşehirlerin ardından diğer il, ilçe ve beldeler de eklendi.

İttifak, son olarak Yüksekova’nın Esendere ve Büyükçiftlik Beldeleri’nde de uygulanacak. İYİ Parti, Büyükfçiftlik’te aday göstermeyerek CHP’nin adayı olan Kadri Zeydan’ı destekleyecek. Esendere’de aday göstermeyen CHP ise İYİ Parti adayı olan Cengiz Büyüksu’yu destekleyeceklerini söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Hakkari İl Başkanı Yıldırım Örnek, “Türkiye genelinde İYİ Parti ile CHP arasında yapılan ittifaka istinaden, biz il teşkilatı olarak, Büyükçiftlik Beldesi’nde CHP adayı Kadri Zeydan beyi, Esendere’de de İYİ Parti adayımız Cengiz Büyüksu’yu destekleme kararı almış bulunmaktayız. Her iki beldemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum