Büyük Türk Dünyası Derneği kadınlar gününü unutmadı

Büyük Türk Dünyası Derneği kadınlar gününü unutmadı

Hakkari'de faaliyet yürüten Büyük Türk Dünyası Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle karanfil dağıttı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari kent merkezinde sokağa çıkan dernek gönüllüleri, kadınlara karanfil dağıtıp, 8’Mart Dünya Kadınlar’ günün kutladı.

Yolda geçen kadınlar kendilerine karanfil veren dernek gönüllülerine böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür etiler.

Dernek Başkanı Necdet Özatak “Kültürümüzde kadın erkeğin tamamlayıcısıdır. Yeryüzünün en değerli varlıkları, kahramanlar, liderler yetiştiren, fedakâr ve cefakâr kadınlarımız; toplumun geleceğini şekillendirerek insanlık tarihine en büyük katkıyı sağlamaktadır. Bununla beraber bitmez tükenmez bir sabır, sonsuz sevgi ve emeğin timsali olarak aile içerisinde yüksek, şerefli ve saygın konumuyla toplumsal dinamiklerimizin de temelini oluşturmuştur.Tüm kadınların dünya kadınlar günün kutlarım” dedi.

10-189.jpg12-105.jpg13-080.jpg14-055.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.