Bursa'dan Hakkari'ye ev tekstili malzemesi gönderildi

Bursa'dan Hakkari'ye ev tekstili malzemesi gönderildi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda kullanılması için Hakkari’ye ev tekstili malzemesi gönderdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş aracılığı ile Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda kullanılmak üzere bugün kente bir miktar ev tekstili malzemesi gönderdi. 

Kumaş, nakışta ve mefruşatta kullanılacak ipliklerinde aralarında bulunduğu malzemeler Hakkari Halk Eğitim Merkezi Giyim Öğretmeni Şükran Taş’a teslim edildi. 

HATSO’daki malzeme teslimi sırasında bir açıklama yapan HATSO Başkanı Servet Taş,”Bir süre önce Hakkari Halk Eğitim Merkezi odamızdan tekstil malzemesi talep etmişti. Biz de bu malzemeyi Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından istemiştik. Bize malzemeyi temin eden Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay Beye çok teşekkür ediyorum.  Bu ürünler ile ihtiyacı olan ailelere, yoksul çocuklarımıza farklı malzemeler hazırlanacaktır. Halk Eğitim Merkezi yetkililerine bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum'' dedi,

Halk Eğitim Merkezi Giyim Öğretmeni Şükran Taş ise “Daha önce halk eğitim müdürlüğü bünyesindeki kurslarda kullanılmak üzere Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş’tan malzeme talebinde bulunmuştuk. Bu talebimiz üzerine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı çok geniş bir yelpazede ürün göndermiş. Çok mutlu olduk. Hem Hakkari hem de Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarına teşekkür ediyorum. Bu ürünler 500 kursiyere dağıtılacak” diye konuştu. 

2-751.jpg1-823.jpg3-608.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.