Bulak Mahalle Muhtar adayı Ertunç

Bulak Mahalle Muhtar adayı Ertunç

Bulak Mahallesinde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası Rustem Ertunç, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için muhtarlığa aday olduğunu duyurdu. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Bulak Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıklayan evli ve 2 çocuk babası Rustem Ertunç, “Gerekeni yapmaya geliyoruz” sloganıyla muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. 

31 yaşında olan Muhtar Adayı Rustem Ertunç, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamasında,” Daha önceden her seçimde bir oy atmak için kendime ideal bir aday ararken bu seçimde aynı düşünceye kapıldığımda ben artık oy atmak için birisini aramak yerine neden kendim aday olmuyorum  diye düşündüm. Bu konuda kendi kafamda planlarımı yaptıktan sonra bu yola baş koydum. 

Çevremdeki insanlara aday olma düşüncemi fısıldamaya başlayınca ve olumlu tepkiler aldım. ‘Evet ben doğru bir karar vermişim’ diye düşündüm, bu yola çıktım. İnşallah başarılı olacağız. Benim çevremde beni tanıyan herkes doğru karar verdiğimi, benim yanımda olduklarını söylediler. İnşallah doğru yolda ve başarıya doğru ilerlediğimizi düşünüyorum. 

Mahallemizin temel ihtiyaçlarını yerel yönetimlerin desteğiyle  en üst  seviyeye ulaştırmaya çalışacağım. Mahallenin tüm sakinlerine eşit mesafede yaklaşıp sorunlarıyla birebir ilgileneceğim. Hayata geçireceğim tüm hizmetleri  mahalleliyle paylaşacağım. Kadim mahallemiz için artık gençlerin daha aktif rol alması gerektiğini ifade etmek isterim. Tüm mahalle sakinlerinden destek bekliyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum