'Bu sezon taraftarlara coşkulu bir Amedspor izleteceğiz'

'Bu sezon taraftarlara coşkulu bir Amedspor izleteceğiz'

Yeni sezon hazırlıklarına ilişkin konuşan Amedspor Asbaşkanı İhsan Avcı, takım için kalıcı bir omurga oluşturmaları gerektiğini belirterek, “Bu sezon taraftarlara coşkulu bir Amedspor izleteceğiz” dedi.

Amedspor Kulüp Başkanı Vechettin Alsaç, teknik direktör Aykan Atik ve Asbaşkan İhsan Avcı, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Amedspor Asbaşkanı İhsan Avcı, endüstriyel sporun rantçı yaklaşımları üzerinden hiç kimsenin kendilerini yönlendiremeyeceğini belirterek, taraftara karşı şeffaf olacaklarını vurguladı.

Asbaşkan İhsan Avcı, Son 3 yıldır 82 oyuncunun Amedspor’da top koşturduğunu ancak şuanda hiçbirinin Amedspor’da oynamadığını anımsatan Avcı, takım için kalıcı bir omurga oluşturmaları gerektiğini vurguladı.

Yeni bir başarı öyküsü iddiasıyla yola çıktılarının altını çizen Avcı, “Şampiyon olacağız demiyoruz ancak bir başarı öyküsü yaratacağız. Bu özgüvenle böyle bir çalışma yürütme kararı aldık. Bu çerçevede geçmişte çalıştığımız tüm teknik direktörlerle görüştük, önerilerini aldık, geçen yılda takım adına yapılan raporları inceledik ve bu sezona ilişkin bir sentez ortaya çıkardık. Bu sezon taraftarlara coşkulu bir Amedspor izleteceğiz” ifadelerini kullandı. Avcı son olarak Endüstriyel sporun rantçı yaklaşımları üzerinden hiç kimsenin kendilerini yönlendirmesine izin vermediklerini dile getirerek sporu siyaset gibi gizli dehlizlerde yürütmeyeceklerini, şeffaf olacaklarını vurguladı.

Yeni sezona ilişkin hazırlıklarına ilişkin bilgi veren teknik direktör Ayhan Atik ise, 13 oyuncu transferi yaparak kısa sürede iyi bir noktaya geldiklerinin altını çizerek Amedspor’u arzu edilen seviyeye ulaştırma noktasında kararlı olduklarını belirtti. Kadrolarında bulunan oyuncuların yeni sezona çok istekli başladıklarını aktaran Atik, ilerleyen dönemlerde kadrolarına 3 ila 4 oyuncu ekleyerek yollarına devam edeceği bilgisini de kamuoyuna açıkladı.

Son olarak konuşan  kulüp başkanı Vechettin Alsaç transfer çalışmalarına yönelik belirli bir bütçe ayırdıklarını, kulübü devrettiklerinde borç bırakmayacaklarına dair söz verdiklerini ifade etti. Alsaç, ilerleyen günlerde Amedspor antrenmanlarına taraftarları çağırma yönünde bir karar aldıkları bilgisini paylaştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.