Bozdağ: Yakında önemli bir KHK çıkacak

Bozdağ: Yakında önemli bir KHK çıkacak

Hükümet Sözcüsü, "Önümüzde çıkacak önemli bir KHK var, inşallah yakında yayınlanacak" dedi. Bozdağ, OHAL Komisyonu'nun da kararlarını en geç öbür hafta açıklayacağını belirtti.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, yakındı yeni bir Kanun Hükmünde Kararname (KHK) çıkarılacağını açıkladı. Bozdağ, “Önümüzde çıkacak önemli bir KHK var, inşallah yakında yayınlanacak. Fakat içeriği ile ilgili bilgi vermeyi doğru bulmuyorum” dedi.

Kanal 7’ye açıklamalarda bulunan Bozdağ, OHAL Komisyonu’nun  karar aşamasına geldiğini de belirtti ve şöyle dedi: “Komisyon karar aşamasında, bazı dosyaların raporları tamamlandı, Komisyon kararlarını tek tek açıklamayacak, ilgili kişilere göndereceğini, büyük ihtimal haftaya veya bir sonraki hafta açıklanacak. OHAL Komisyonu, araştırması biten dosyaları öncelikli olarak değerlendirdi.”

‘ATAŞEHİR’ AÇIKLAMASI

Bozdağ, CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasına ilişkin de konuştu: “Şimdi Kılıçdaroğlu, yargıçları suçluyor, sayın Cumhurbaşkanı’nı suçluyor, hükümeti suçluyor, CHP’li bir belediyenin yolsuzluğu ortaya çıkınca herkesi suçluyor. Fakat Rıza Sarraf veya FETÖ olaylarında kendileri adına yargıçlığa soyunuyor. İşin doğrusu yargının kendi inisiyatifi doğrultusunda işleyişini tamamlamasıdır.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.