Borç nedeniyle çıkan tartışmada dayı, iki yeğenini öldürdü

Borç nedeniyle çıkan tartışmada dayı, iki yeğenini öldürdü

İstanbul'da borç nedeniyle dayı ve iki yeğeni arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada dayı, iki yeğenini tüfekle öldürdü.

İstanbul’da borç nedeniyle yeğenleriyle kavga eden kişi, 2 kardeşi tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan iki kardeş hayatını kaybetti.
 
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde ayrı araçlarla seyir halindeyken dayı ile iki yeğeni bir cadde üzerinde karşılaştı. İddiaya göre, 8 bin lira alacaklı olduğu belirtilen dayı ve yeğenleri arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönen tartışmada dayı, iki yeğenini pompalı tüfekle vurdu.
 
Ağır yaralanan iki kişi çevredekilerin yardımıyla Esenyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İki kardeş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.