Bölge Barolarından kritik görüşme

Bölge Barolarından kritik görüşme

Açlık grevleri için devreye giren bölge baro başkanları Meclis Başkanı ile görüştü.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Diyarbakır Baro Başkanı Cihan Aydın ile Batman, Bingöl, Siirt, Şırnak, Tunceli ve Van Baro Başkanlarının da aralarında bulunduğu 7 ilin baro başkanı, açlık grevleri ve ölüm oruçlarının sonlanması için Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile Kamu Denetçisi Şerefek Malkoç ile bir araya geldi.

Mecliste yapılan görüşmede Diyarbakır Baro Başkanı Cihan Aydın, açlık grevleri ve ölüm oruçu eyleminin sonlanması için meclisin sorumluluk almasını istedi. 

'Olumlu bir izlenimle ayrıldık'

Basına kapalı yapılan görüşme sonrası sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Diyarakır Baro Başkanı Cihan Aydın, kritik görüşmeye ilişkin şu paylaşımı yaptı, “TBB Başkanı M. Feyzioğlu ve TBB YK üyeleri; Batman, Bingöl, Siirt, Şırnak, Tunceli ve Van Baro Başkanlarının katılımı ile “açlık grevlerini ve ölüm oruçlarını” TBMM Başkanı M. Şentop ve Kamu Denetçisi Şeref Malkoç ile görüştük. Olumlu bir izlenim ile ayrıldık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.