"Bir İshak'sın Bir Cemil" bugün Yüksekova'da...

"Bir İshak'sın Bir Cemil" bugün Yüksekova'da...

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en çok gişe yapan tiyatro oyunu "Bir İshak'sın Bir Cemil" yeniden Yüksekova'da sahneye çıkıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bugün seyirci ile yeniden buluşacak olan tiyatro oyununu Opana Sanat Tiyatrosu sergiliyor. Bir cezaevindeki iki tutsağın yaşamını yeri geldiğinde komik, yeri geldiğinde trajik bir şekilde anlatan oyunda baş rolleri Yaşar Yayan ve Kadir Cesur canlandırıyor.

Geçtiğimiz yıl da Yüksekova'ya turne yapan oyun, seyircinin yoğun isteği üzerine yeniden Yüksekova'ya geliyor. Opana Sanat Tiyatrosu adına açıklama yapan Kadir Cesur "Yeniden Yüksekova halkıyla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Tadı damağımızda kalan bir turne olmuştu bizim için. Seyircinin yoğun isteği ve bizim de Yüksekova'ya olan özlemimiz yeniden oynamayı gerektirdi. Yüksekova'da yaşayan tüm tiyatroseverleri bu keyifli buluşmaya davet ediyoruz." dedi.

Bir İshak'sın Bir Cemil'in bir diğer oyuncusu olan Yaşar Yayan "Yüksekova'da sahneye çıkmak bize ayrı bir haz veriyor. Yüksekova'da her gün tiyatro olmalı ve insanlar tiyatro salonlarını doldurmalı... Yüksekova halkı bunu hak ediyor." dedi.

Opana Sanat Tiyatrosu'nun hazırladığı Bir İshak'sın Bir Cemil adlı tiyatro oyunu bugün saat 16:00 ve 18.30 da Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nde sahneye çıkacak. Biletler kültür merkezinin gişesinden temin edilebilecek.

1b5abab1-b16f-4abf-97ec-e253bab77c79.jpg56b8c5f8-f364-4cdc-a2d3-dc2cbaf1cfb6.jpgdd29dfdc-721f-4562-aa42-dc5ed67319df.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.