Best Vantur Hakkari Şubesi’nden açıklama

Best Vantur Hakkari Şubesi’nden açıklama

Yaklaşık 40 yıldır Hakkari’de hizmet veren Best Vantur Hakkari Şubesi yazılı bir açıklama yaparak firmalarının adresten taşımadığını açıkladı.

Best Vantur Hakkari Şubesi adına bir açıklama yapan  Mustafa Kahraman, bazı yerel internet sitelerinde Bestvantur yeni adresine taşındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kahraman,”Biz - yaklaşık 40 yıldır Atatürk Anıtı karşısındaki adresimizde faaliyet göstermekteyiz.  İşyerimizin taşındığı iddiaları bizleri derinden üzmüştür.

Biz halen eski adresimizde hizmet vermekteyiz. Ticari faaliyetlerimiz ilk gün başladığı günden beridir aynı hevesle devam etmektedir.

Tüm Hakkari halkının bunu böylece bilmesini isteriz. Herkesin ticaret yapma özgürlüğü vardır. Ancak bu de bizim başka adrese taşındığımız anlamına gelmemektedir” dedi. 

53344.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.