Best Van Tur Hakkari'de 2. şubesini açtı

Best Van Tur Hakkari'de 2. şubesini açtı

Doğu Anadolu'nun lider firmalarından Best Van Tur Hakkari'de 2. şubesini açtı.

Yaklaşık 40 yıldır Hakkari’de faaliyet gösteren Doğu Anadolu'nun lider firması Best Van Tur 2. şubesini açtı. Firma İstiklal Caddesi yeni hükümet konağı karşısında hizmet vermeye başladı. 

Türkiye’nin her yerine deneyimli sürücüleri güvenli bir şekilde yolcu taşıyan firma yetkilileri, hem yurt içi hem de yurtdışına servis yaptıklarını söyledi.

Sabah 06:00 akşam 17:00 saatleri arasında her saat başı Hakkari –Van ve Van – Hakkari servislerinin mevcut olduğunu anlatan firma yetkileri şehir içi servisleri ile yolcuları bulundukları adresten güvenli bir şekilde istedikleri yere bıraktıklarını belirttiler. 

Doğu Anadolu'da yolcu taşımacılığı yapan firmalar arasında sadece Best Van Tur firması yeni 2 + 1 otobüsleri kullanırken, bu otobüslerde koltuklar geniş olup yolcular çok rahat bir şekilde seyahat edebiliyorlar..

Yurt dışı servislerinin de olduğunu belirten; yetkililer her gün Zaho, Duhok ve Erbil’e gidiş geliş yapan bir araçlarının da bulunduğunu kaydettiler.  

Kısa bir süre içerisinde Best Van Tur Hakkari firmasının hava yolu acenteliği hizmeti vermesi bekleniyor.

Firma yetkilisi, "Tüm yolcularımız bizi tercih ettikleri için teşekkür eder yolcularımıa en iyi şekilde hizmet vermekten gurur duyarız" dedi.

b3.jpgb2.jpgb5.jpgb4.jpgb6.jpgb7.jpgb8.jpgb9.jpg  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.