Beşktaş Monaco'yu 1-2 yenerek 3'te 3 yaptı

Beşktaş Monaco'yu 1-2 yenerek 3'te 3 yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Monaco ile karşı karşıya geldi. Monaco'yu 2-1 yenen Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı üçüncü maçını da alarak puanını 9'a çıkarttı.

Beşiktaş, G Grubu üçüncü maçında Monaco'yu deplasmanda 2-1 yenerek puanını 9 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarında 3'te 3 yapan ilk Türk takımı oldu.
 
Monaco, 30. dakikada Falcao'nun attığı gol ile Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. 34. dakikada Cenk Tosun attı, Beşiktaş beraberliği sağladı. Quaresma'nın ortasında Cenk, kafayı çok iyi vurdu.
 
54. dakikada Cenk Tosun yine attı. Beşiktaş, Monaco'da 2-1 öne geçti. 26 yaşındaki Cenk, Beşiktaş formasıyla Avrupa maçlarındaki 10. golünü attı. Cenk, 88. dakikada yerini Negredo'ya bıraktı.
Beşiktaş'ın golü sayılmadı
 
Beşiktaş'ın 7. dakikada Ryan Babel ile attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Ancak pozisyonun tekrarı gösterildiğinde golün nizami olduğu net bir şekilde görüldü.
 
En yüksek puanına ulaştı
 
 Aldığı bu galibiyet ile grupta puanını 9'a çıkartan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki en yüksek puanına ulaştı.
 
Puan farkı 5
 
Grupta oynanan diğer maçta Leipzig sahasında Porto'yu 3-2 yendi ve puanını 4'e çıkardı. Lider Beşiktaş ile ikinci Leipzg arasındaki puan farkı 5.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.