Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığı derbiyi Fenerbahçe 1-0 kazandı

Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığı derbiyi Fenerbahçe 1-0 kazandı

Tosic'in kırmızı kart gördüğü mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetti

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi. Müsabakanın 41'inci dakikasında hakem Ali Palabıyık, Beşiktaşlı futbolcu Tosic'e, Fenerbahçeli Van Persie'yi ittiği gerekçesiyle direkt kırmızı kart çıkardı. Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığı derbiyi Fenerbahçe, 72'nci dakikada Van Persie'nin attığı golle 1-0 kazandı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli Volkan Demirel şunları söyledi:

 "Benim anlamadığım şu; ben hiçbir şey yapmadım bugün. Neden bana tepki. Ne ayılığımız kalıyor, ne başka bir şey. Gerek yok. Beşiktaş çok iyi takım, çok iyi statları var ama bu olayları buraya getirenlerin altını kazımak lazım"

"Neticede süt kupası"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sahada yaşanan gerginlikle ilgili olarak "Fubol sahada oynanan bir oyun, gereksiz bir gerginlik oldu. Çok önemli değil, bu süt kupası neticede" ifadesini kullandı.

İkinci yarıda yaşananlar dakika dakika şöyle: 

90' Lens serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra topu oyun alanında kontrol edemedi ve top dışarıya gitti.

90' Bu arada Lens serbest vuruşta topu doğrudan ağlara gönderdi ancak hakem Lens'in düdükten önce topa vurduğu için golü iptal etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.