Beşiktaş: 3 - Gençlerbirliği :1

Beşiktaş: 3 - Gençlerbirliği :1

Beşiktaş, Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Mustafa Pektemek, Negredo ve Talisca kaydetti.

 Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ilk maçları bu akşam oynanmaya başladı. Beşiktaş, Vodafone Park’ta başkent ekibi Gençlerbirliği’nin konuk etti.

Maçın 21’inci dakikasında Mustafa Pektemek’in golüyle Beşiktaş öne geçti. 52’nci dakikada Deniz Yılmaz’ın golüyle Gençlerbirliği, beraberliği yakaladı.

Oğuzhan Özyakup, ceza sahası için Palitsevich’in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Serkan Çınar penaltı kararı verdi. Penaltıyı gole çeviren Alvaro Negredo, Beşiktaş’ı bir kez daha öne geçirdi.

79’uncu dakikada Gençlerbirliği kalecisi Johannes Hopf’un hatalı pasında top Anderson Talisca’nın önünde kaldı. Ceza sahası dışından yaptığı aşırtma vuruşla toğu ağlara gönderen Talisca, skoru belirledi: 3-1.

Rövanş maçı, 6 Şubat’ta oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.