Berçelan Turizmin ikinci Şubesi Van’da açıldı

Berçelan Turizmin ikinci Şubesi Van’da açıldı

18 yıldır seyahat acenteliği alanında çalışan kadın girişimci Reyhan Ağacanoğlu Berçelan Turizm ve Seyahat Acentesinin ikinci şubesini Van’da açtı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2012 yılından beri uçak bileti satışı, tur organizasyonu, kaplıca ve doğa turizmi gibi alanlarda Hakkari’ye hizmet veren Berçelan Turizm ve Seyahat Acentesi’nin ikinci Şubesi Van’ın Cumhuriyet Caddesi 5. Sokak Yapı Kredi Bankası arası Foto Duran bitişiğindeki adresinde faaliyete açıldı. 

Berçelan Turizm’in sahibi genç girişimci Reyhan Ağacanoğlu, sektörde 18 yıllık deneyimi ile Hakkari’nin yanı sıra Van’da vatandaşlara hizmet vermekten mutluluk duyacağını söyledi.

Ağacanoğlu şöyle konuştu: “ 18 Yıldır bu sektörde çalışmakla birlikte acentemizde bu yıl itibariyle 5. hizmet yılını dolduracak. Tecrübe ve deneyimimizle artık Van’da da hizmet vermeye başlayacağız. Bizi tercih eden bütün müşterilerimize teşekkür ederim. “

Adres: Cumhuriyet Caddesi 5. Sokak Yapı Kredi Bankası arası Foto Duran bitişiği Van / Merkez 

İşyeri Telefonu: 0432 2151530

GSM:   0541 2100406

r1-001.jpgr2-002.jpgr3-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.