Benzine bir zam daha

Benzine bir zam daha

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) 11 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere benzinde 7 ila 8 kuruş arası zam beklendiğini duyurdu.

PÜİS'ten yapılan açıklamada, "11 Ocak 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzin de 7 veya 8 kuruş arası zam beklenmektedir. Motorinde fiyat değişikliği yoktur. Siyah ürünlerde de bugün zam beklenmektedir" denildi.

ZAMLI FİYATLAR

Yeni fiyatlarla birlikte İstanbul'da benzinin fiyatının 5 lira 26 kuruşa, Ankara'da benzinin fiyatının 5 lira 31 kuruşa, İzmir'de ise benzinin fiyatının 5 lira 28 kuruşa çıkması bekleniyor. Akaryakıt dağıtım şirketleri, 5 Aralık'tan itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 15, motorininkine ise 16 kuruş zam yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.