'Bende HAYIR diyorum 'Beni de kovun' demişti' 'Arka Sokaklar'ın Yeni Bölüm Fragmanında Ölüyor

'Bende HAYIR diyorum 'Beni de kovun' demişti' 'Arka Sokaklar'ın Yeni Bölüm Fragmanında Ölüyor

'Arka Sokaklar'ın 435. bölüm fragmanı yayınlandı. Referandum kararını açıklamasının ardından "kanaldan beni de kovun" diyen Şevket Çoruh yeni bölümde ölüyor ve diziden çıkıyor.

İrfan Değirmenci, referandum ile igili düşüncelerini söyleyince  Kanal D haber spikerliğinden kovulmuş,  Şevket Çoruh da destek olmak için "ben de hayır diyorum, beni de kovun" demişti. Bu sözlerin ardından Çoruh, Mesut komiser olarak rol aldığı ' Arka Sokaklar'dan yeni bölüm fragmanında vurularak ölüyor ve büyük bir ihtimalle diziden ayrılıyor.

 MESUT'UN ÖLÜMÜNÜ ŞANSA BIRAKMIYORLAR

Yeni bölüm fragmanında Mesut komiser, örgüt tarafından ağır yaralanan Mesut komiser acilen ameliyata alınıyor.  Rıza Baba'nın tüm ekibi bu haberi duyunca feryat ediyor. Mesut yoğun bakımdayken biri doktor kılığında içeri giriyor ve Mesut'un kafasına silahı dayıyor.

'ARKA SOKAKLAR'IN YENİ BÖLÜMÜ 31 MART'TA

Arka Sokaklar'ın yeni bölümü 31 Mart Cuma günü izleyici ile buluşacak

sevket-coruh.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.