Belediye meclis toplantısı parkta halka açık yapıldı

Belediye meclis toplantısı parkta halka açık yapıldı

Ergani Belediyesi Meclis toplantısı parkta, halkın katılımıyla yapıldı. Yurttaşlar söz alarak taleplerini meclise iletti. 

Diyarbakır’da HDP’li Ergani Belediyesi, Haziran ayı meclis toplantısını Botanik Park’ta halkın katılımıyla  gerçekleştirdi. Belediye eşbaşkanları Meryem Yıldız ve Ahmet Kaya, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaşın katıldığı toplantıda, Mayıs ayı boyunca yürütülen çalışmalar açıklandı. 
 
Toplantıya katılan yurttaşlar, ilaçlama ile ilgili eleştirilerde bulunurken, belediyenin çalışmasını sürdürdüğü arıtma sisteminin hangi aşamada olduğuna dair bilgi istedi. Köy yollarının onarılması ve Karayolları Müdürlüğü’nün Elazığ-Diyarbakır karayolunu stabilize etmesi yönünde girişimlerde bulunulması talep edildi. 
 
Yurttaşların talepleri ve önerilerine dair yürütülecek çalışmalar bir sonraki toplantıda açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.