Belediye eşbaşkanlarının dosyasına gizlilik kararı

Belediye eşbaşkanlarının dosyasına gizlilik kararı

Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, Yüksekova Belediye Eşbaşkanları Remziye Yaşar ile Erciş Belediyesi Eşbaşkanları Yıldız Çetin ve Bayram Çiçek’in gözaltına alınma gerekçesine gizlilik kararı getirildi.

Evlerine dün yapılan operasyonla gözaltına alınan Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, Yüksekova Belediye Eşbaşkanları Remziye Yaşar ile Erciş Belediyesi Eşbaşkanları Yıldız Çetin ve Bayram Çiçek halen gözaltında tutuluyor.

Gözaltındaki tüm eşbaşkanların dosyalarına gizlilik kararı konurken, ifadelerin ne zaman alınacağı konusunda bilgi verilmiyor. 

GÖZALTI SÜRELERİ UZATILDI

Erciş Belediyesi Eşbaşkanları Yıldız Çetin, Bayram Çiçek ve birlikte alındıkları 15 kişinin dosyasına hem gizlilik kararı konurken, gözaltı süreleri ise bugün 4 gün daha uzatıldığı belirtildi. Dosya hakkında avukatlara bilgi verilmezken, alınan bilgilere soruşturma tamamen bir gizli tanığın ifadelerine dayandırıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum