Belediye Çukurca'nın köylerindeki çöpleri toplayacak

Belediye Çukurca'nın köylerindeki çöpleri toplayacak

Çukurca Belediyesi ile Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde ilçeye bağlı köylerde çöpler toplanacak. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çukurca belediyesi ilçeye bağlı köy ve mahallelerde biriken çöpleri toplamak için çalışma başlattı. Bu kapsamda Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile bir protokol imzalayan belediye köy ve mahallelerde biriken çöpleri belirli periyotlarla toplayacak. 

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, her alanda olduğu gibi Çukurca halkına en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Köylere de ilçe merkezi kadar önem verdiklerini anlatan Dündar, halkın sağlığı için köylerdeki çevre kirliliğini minimum düzeye indirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.