Bekçiye Suikast! Aracının Altına Bomba yerleştirildi!

Bekçiye Suikast! Aracının Altına Bomba yerleştirildi!

Bekçinin Aracının Altına Yerleştirilen Bomba Patlatıldı 1 kişi yaralandı.

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde bekçi olarak görev yapan Murarrem Durmaz'a ait otomobile yerleştirilen el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 1 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Dargeçit İlçesi Pazaryolu üzerinde meydana geldi. 44 yaşındaki Anvar Durmaz, bekçi olarak görev yapan yeğeni 23 yaşındaki Muharrem Durmaz'a ait otomobiline bindiği sırada, araca daha önceden tuzaklandığı tahmin edilen el yapımı patlayıcı uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Meydana gelen patlamada araç parçalınırken, bekçi Durmaz'ın dayısı Anvar Durmaz yaralandı. Anvar Durmaz, olay yerine gelen ambulans ile Dargeçit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Durmaz, daha sonra Mardin Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.