Bedensel Engelliler Derneğinden EKPSS duyurusu

Bedensel Engelliler Derneğinden EKPSS duyurusu

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Engelli adayların EKPSS tercihlerini  dernek merkezinde yapabileceklerini duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bedensel Engelliler Derneği Hakkari Şube Başkanı Başkanı Mesut Keskin, 2021 –EKPSS /Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme ile ilgili Lisans, Ön lisans,Ortaöğretim ve ilkokul mezunu engelli adayların kamu kurumlarına atanmaları için tercih verme işleminin online olarak başladığını anımsattı.

Tercih işlemlerinin 19 Ocak 2021 tarihinde saat 23:59 ‘a kadar devam edeceğini belirten Keskin. "Bu süreçte belirli sorunlardan dolayı tercih verme konusunda güçlük yaşayabilecek engelli adaylarımızın mağduriyetinin giderilmesi maksadıyla derneğimize müracaat etmeleri halinde  engelli adaylarımıza pandemi kuralları çerçevesinde  derneğimizde tercilerini yapmaları noktasında  ilgili arkadaşlarımız tarafından ücretsiz bir şekilde  gerekli destek sağlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Adres :Şehit Mehmet CEYHAN Caddesi Bedensel Engelliler Derneği Engelliler Koordinasyon Merkezi

İletişim 0 (438) 212 10 84

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum