BBC Şam'daki havayı yazdı: Her şey normal!

BBC Şam'daki havayı yazdı: Her şey normal!

ABD, Fransa ve İngiltere’nin Suriye’de henüz kanıtlanmamış kimyasal silah saldırısını gerekçe göstererek düzenlediği hava saldırılarının ardından Şam’da hayatın normal olarak devam ettiği belirtildi. BBC muhabiri Lana Antaki, şu bilgileri verdi:

“Şam sokakları her zamanki gibi kalabalık. Kontrol noktalarındaki askerler rahat ve güvenlik kontrolleri her zamankinden daha sıkı değil. Dükkânlar açık ve insanlar işe gidiyor. Onlarca Suriyeli, Suriye, ordu ve Devlet Başkanı Beşar Esad için tezahürat yaparak devlet televizyonu binasının yakınındaki ana meydanda toplanıyor. ABD Başkanı Donald Trump’a ondan korkmadıklarını ve ordu ile başkana desteklerini hiçbir şeyin değiştirmeyeceğini söylemek istediklerini anlatıyorlar. Birçoğu bu saldırıyı beklediklerini ve yeni bir saldırı olacağını sanmadıklarını söylüyor.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.