Başkan Örnek'ten o iddialara sert tepki!

Başkan Örnek'ten o iddialara sert tepki!

İYİ Parti Hakkari İl Başkanı Yıldırım Örnek, Belde başkan adayı Büyüksu ile ilgili söylenen iddiaların asılsız olduğunu belirterek yaşananlara kayıtsız kalmayacaklarını dile getirdi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER


İYİ Parti Hakkari il başkanı Yıldırım Örnek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  

''Ortalıkta dolaşan asılsız yalan dolan haberler ciddi bir şekilde bizi üzmüştür iyi parti Esendere belde adayımız Cengiz Büyüksu’nun istifa edeceği söylentileri hiçbir gerçeği yansıtmamaktadır yalan dolan iftiralardan başka hiçbir şey değildir adayımız Cengiz Büyüksu çalışmalarımız son derece ciddi bir şekilde devam etmektedir istifası söz konusu bile değil. Belde Adayımızın Çekileceği İle İlgili İddiaları Yayanlar Halkımızın Özgür İradesine İpotek Koyma Arzusunda Olanlardır. İyi parti olarak temennimiz devleti temsil eden kurumlar olsun Kolluk Kuvvetleri olsun hiçbir siyasi parti gözetmeksizin biz tüm siyasi partilere eşit mesafede davranmalarını umuyoruz. Bunu yapmadıkları zaman çok ciddi bir şekilde derin yaralar ve üzüntü verici sonuçlar doğacaktır. Biz bunu devlet kurumlarından Kolluk Kuvvetlerinden bekliyoruz. İyi parti yaşananlara kayıtsız kalmayacaktır.  Belde adayımızın çekileceği ile ilgili iddiaları yayanlar halkımızın özgür iradesine ipotek koyma arzusunda olanlardır. Fakat halkımız bunun bilincinde olup bu çirkeflere 31 mart cevap vermiş olacaklar dün başka yerlerde bugün başka yerlerde kirli siyaset yapanların halkımız son derece bilincinde olup ve bu gibi insanları görmektedirler halkımız buna duyarlı olup ve bunlara gereken cevabı da sağlayacağına inanıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.