Başkan Önal'dan Vali Akbıyık'a proje teşekkürü

Başkan Önal'dan Vali Akbıyık'a proje teşekkürü

Hakkari Ziraat Odası Başkanı Naif Önal, Tarım ve Orman Bakanlığında hayata geçirilen Kırsal kalkınma Destekleri 13. Etap kapsamında Hakkari'nin 87 projenin kabul edildiğini belirtti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ile Hakkari'den sunulan 11 milyon lira tutarındaki 87 projeyi kabul etti. 

Hakkari Ziraat Odası Başkanı Naif Önal, Kırsal  Kalkınma  Destekleri  13.  Etap  Kapsamında Tarıma  Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi amacıyla hazırlanan projelerin kabul edilmesinde emeği olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. 

Başkan Önal, 30 Kasım 2019 tarihinde Hakkari ve ilçelerinde hazırlanan 87 projenin yaklaşık maliyetinin 11 milyon lira olduğunu belirterek, "Bu projeleri yıllardır özlemle bekliyorduk. Projelerin onaylanma aşamasında desteklerini hiç esirgemeyen ve bu projelerin kabul aşamasında çok büyük katkı sağlayan Sayın Valimiz Idris Akbiyik'a, yine komisyon başkanı Sayın Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı ile emeği geçen tüm yetkilere çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.