Başkan Önal'dan 'Çiftçi Kayıt Sistemi' için uyarı

Başkan Önal'dan 'Çiftçi Kayıt Sistemi' için uyarı

Hakkari Ziraat Odası Başkanı Naif Önal ‘Çiftçi Kayıt Sistemi’ başvuru süresinde son haftaya girildiği uyarısında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

'Çiftçi Kayıt Sistemi' başvuru süresi 30 Hziran tarihinde doluyor. Hakkari ziraat Odası Başkanı Naif Önal odaya kayıtlı olup destek başvurusu yapmak isteyen çiftçilere son haftaya girildiği uyarısında bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Naif Önal, 'Çiftçi Kayıt Sistemi' kapsamında desteklerden yararlanmak isteyen çiftçilerin kayıt sistemine başvuru yapmalarını unutmamaları çağrısı yaparak, "Çiftçi Kayıt Sistemine kaydı olmayan çiftçilerimizin desteklerden yararlanması mümkün değildir. Bundan dolayı Çiftçi Kayıt Sistemi başvurusu ihmal edilmemelidir. Çiftçilerimizin, 2018 yılı desteklerinden faydalanabilmeleri için odamızdan alacakları çiftçi belgesi ve diğer belgeler ile birlikte gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekiyor" dedi.

Önal, 30 Haziran tarihinin tatil günü olduğu da vurgulayarak, "Herhangi bir sorun yaşanmaması için 29 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar çiftçilerimizin başvurularını tamamlamaları gerekmektedir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.