Başkan Demirci'ye teşekkür ziyareti

Başkan Demirci'ye teşekkür ziyareti

Hakkâri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, Tüm Vatansever Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Şehit Gazi Sen Hakkari İl Başkanı Şirin Adıyaman Durankaya belediye başkanı İsmail Demirci'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başkan Demirci'nin Şehit derneğine yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan İbrahim Adıyaman başkana Türk bayrağı hediyesinde bulundu.

Adıyaman; Hakkari şehit ve Gazi aileleri derneği olarak Durankaya belediye başkanını ziyarette bulunduk. Bize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından ve şimdiye kadar kimsenin derneğimize herhangi bir bağış yapmadığı ve ilk olarak derneğimize bağış yapan Ak parti  Durankaya belediye  Başkanı İsmail Demirci beyefendiye bütün Şehit ailelerimiz adına sonsuz teşekkür ederiz'' dedi.

3-20201204184409.jpg2-20201204184409.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.