Başkan Demirci Keskin'den görevi devraldı

Başkan Demirci Keskin'den görevi devraldı

Hakkari'nin Durankaya Belediye Başkanı seçilen İsmail Demirci, eski Başkan Fatih Keskin'den görevi devraldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Hakkari Merkeze Bağlı Durankaya Belediye Başkanı Seçilen AK Parti'li İsmail Demirci mazbatasını aldıktan sonra bugün beldeye geçerek görevine başladı.

Durankaya Eski Belediye Başkanı Fatih Keskin'in çiçek yaptırarak karşıladığı Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, seçim süresince kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, çok önemli bir göreve başladıklarını belirterek, hiç kimseyi ötekileştirmeden tüm Durankaya halkına hizmet edeceklerini söyledi.

Demirci, bugüne kadar verdiği güzel hizmetlerden ötürü eski Başkan Fatih Keskin'e teşekkür ederken, Keskin de yeni başkan Demirci'ye görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Demirci, daha sonra eski Başkan Keskin'i makam odasından binanın çıkış kapısına kadar eşlik ederek, uğurladı. 

1-20190405225945.jpg2-20190405225945.jpg3-788.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum