Başkan Aydoğdu'dan yeni yıl mesajı

Başkan Aydoğdu'dan yeni yıl mesajı

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği başkanı Yavuz Aydoğdu Engelliler başta olmak üzere bütün halkın yılbaşını kutladı.

 Bugün günlerden 31 Aralık 2020 senesinin son günü: 2021 yılbaşı için geri sayım başladı.Her önemli günde olduğu gibi,bugünde sevdiklerimize kendimizi hatırlatmak için en kısa ve hızlı olarak yılbaşı mesajları göndermek oluyor.

Kısaca 2021 yeni yılınız kutlu olsun,mutlu yıllar hoş geldin 2021 demek yerine barış ,kardeşlik,sağlık,umut engelsiz yarınlar için en güzel günlerimiz olsun ben beyaz yağan karlar örtsün geçmişimizin hatalarını,yeni yılımız yepyeni bir gelecek sunar bize ve yeni başlangıçlar, yeni yılın tüm insanlığa ve engelsiz tüm günlerimize ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm engelli ve diğer vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım, her şey gönlünüzce olsun!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.