Başkan Arslan’dan Hakkarili engellilere müjde

Başkan Arslan’dan Hakkarili engellilere müjde

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hakkari Engelliler Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Engelliler Koordinasyon merkezini ziyaret eden Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Aslan ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 4 Mart 2014 tarihinde Resmî Gazetede yayınladığı ve Hakkari Belediye Başkanlığının 11 Eylül 2017 tarihinde aldığı meclis kararını hatırlatarak, engelli vatandaşların şehir için seyahat kartları yönetmeliğinden yararlanması için çalışma başlatıldığı müjdesini verdi. 

Engellilerin şehir içi toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilmesi için toplu taşımada çalışann araç sürücülerinin bilgilendirildiğini belirten Arslan, bundan sonra engelli vatandaşlardan ücret alınmayacağını söyledi. 

Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Mesut Keskin ise ziyareti nedeniyle Arslan’a ve  yönetim kuruluna teşekkür ederek ücretsiz taşıma uygulamasından dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.

jh.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.