Başkale’de Butik Sokak çalışmaları başladı

Başkale’de Butik Sokak çalışmaları başladı

Van Başkale Belediyesi ilçede başlatmış olduğu kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları devam ederken, Başkale Belediyesince Butik Sokak çalışmalarına da başlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başkale Belediyesi İlçenin Kadir Saruhan Caddesi, Şehit Kerim Aydın Caddesi, İskender Ertuş Caddesi, Cumhuriyet, Caddesi, Mahmut Ertuş Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmaları ve dekoratif ışıklandırma
çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri Akkoyun Sokağını da dizayn ederek Butik Sokağa dönüştürmek ve gerekli standartlara çıkartacak. 

Belediye Eşbaşkanları Erkan Acar ve Şengül Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora ile belediye meclis üyeleri, Butik Sokak yapılacak Akkoyun sokakta incelemelerde bulundu.

Acar ile Polat beraberindekilerle birlikte sokak esnafıyla yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Eşbaşkan Acar, yaptığı açıklamada kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırmanın ilçe için hayati önem taşığını ifade ederek, " Bu çalışma ilçemizin çehresini değiştirecektir. Bunu yanı sıra bu sokakta da çalışmalarımız olacak. İlçemize yakışır bir butik sokak oluşturacağız. Sokak trafiğe kapatılacak. Sadece akşam belli saatlerde ihtiyaç olursa trafiğe açılacak. İlçemizin gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Esnaflarımızın da bizlere destek vermesini istiyoruz" şeklinde konuştu. 

1-20191011071221.jpg2-20191011071221.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.