Başkale Belediyesi’nin Kar Mesaisi Başladı...Okullar tatil edildi

Başkale Belediyesi’nin Kar Mesaisi Başladı...Okullar tatil edildi

Başkale'de dün başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ederken, belediyenin karla mücadele ekibi yoğun kar mesaisine başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başkale Belediye Başkanlığı karla mücadele ekipleri kar yağışının ardından şehir genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına Başkale'nin her noktasında aralıksız devam ediyor.

Kar temizleme ekipleri ile hazır vaziyette bulunan Belediye, kar küreme, tuzlama ve kaldırım
temizleme ekipleri ile kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara başladı. Merkez cadde ve yollardan başlatılan kar temizleme çalışmalarına şehir genelinde devam edildi.

Belediyenin kriz masası koordinesinde birim müdürlerinin denetiminde yürütülen karla mücadele
çalışmalarının kar yağışı süresince kent genelinde sürdürüleceği belirtildi. Kar kalınlığı 40 cm bulduğu ilçede olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

img_1965.jpgzt-(20).jpgzt-(20).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.