Başkale Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

Başkale Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

Van Başkale Belediyesi’nin 2019-2024 döneminin Haziran ayı meclis toplantısı, Belediye Eş Başkanı Erkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi. 

AK Parti ve HDP’li meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya Başkale Belediye Eş Başkanı Erkan Acar başkanlık etti. 

Meclis üyeleri ile tek tek selamlaşan ve Ramazan Bayramlarını kutlayan Eş Başkan, meclis toplantısını başlattı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eş Başkan Acar, “Haziran ayı meclis toplantımızı gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Meclis üyeleri, Belediye çalışanları ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı tekrar kutluyorum. Toplantımızda alacağımız kararların ilçemize hayırlı olsun. İlçemizin kalkınmaya ve gelişmeye ihtiyacı var. Tüm gücümüzle çalışmalarımıza sarılacağız.” dedi.

Meclis toplantısında İmar, Tarım, Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor, Sağlık, Eğitim, Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele ve Kadınlar ile ilgili yapılan ve yapılacak olan konular görüşüldü.
2-20190610135910.jpg1-20190610135910.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.