Başkale Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Başkale Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Van Başkale Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısı, Belediye Eşbaşkanı Erkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi.

2019 yılı Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı. Başkale Belediye EşbaşkanıErkan Acar’ın başkanlık yaptığı toplantıda, Eylül ayı içerisinde yapılan faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Daha sonra Belediye meclisinin gündem maddeleri okundu.

Mali hizmetler Müdürü Ahmet Alkan, Belediye meclis üyelerine Başkale Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı ile ilgili bir sunum yaptı.

Belediye Eşbaşkanı Erkan Acar, meclis toplantısında yaptığı konuşmada “Belediye olarak yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmaların ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Halkımıza karşı sorumluluklarımızın olduğunun bilincindeyiz. İlçemize iyi hizmetler yapmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi. 

Eşbaşkan Acar’ın konuşmasının ardından meclis üyelerin talep ve önerileri dinlendi. Toplantı, meclise sunulan önergeler ve komisyon raporlarının görüşülmesi ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.