Başkale Belediye Eş Başkanlarının bayram mesajı

Başkale Belediye Eş Başkanlarının bayram mesajı

Başkale Belediye Eş Başkanları Şengül Polat ve Erkan Acar ile Başkale belediye meclisi Kurban Bayramı mesajlarını paylaştı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başkale Belediyesi Eşbaşkanları Şengül Polat ve Erkan Acar ve Meclisi: Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdiler: "Geçmişten geleceğe her inançta bayramlar, insanlar arasındaki kardeşliği, dostluğu, dayanışmayı temsil etmiştir. Tarih, en büyük savaşlarda dahi dini bayramlar nedeniyle ilan edilen ateşkeslere tanıklık etmiştir. Bayram demek; barış demektir. Bayramlar; dayanışmanın öne çıktığı, insanlar arasında dostluğun pekiştirildiği, çocukla-rın geleceğe umutla bakabildiği günlerin habercisidir. Bu bayramın da, Türkiye ve dünya halklarına barış getirmesini diliyor, sesimizin ulaştığı herkese saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. "
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.