Başbakanın Baş Danışmanı Adnan İnanç Hakkari’de

Başbakanın Baş Danışmanı Adnan İnanç Hakkari’de

Başbakanın Baş Danışmanı Adnan İnanç Hakkari’de Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Baş Danışmanı Adnan İnanç referandum çalışmaları ve istihdam seferberliği kapsamında Hakkari’de STK temsilcileriyle istişare toplantısı düzenledi. 

Bir otelde düzenlenen istişare toplantısına, Başbakan Binali Yıldırım’ın Baş Danışmanı Adnan İnanç, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, Merkez İlçe Başkanı Cemal Adıyaman ve 26 Sivil Toplum Kuruluşunun temsilcileri katıldı. 

Toplantı öncesi katılımcılarla tek tek tokalaşan İnanç, yakından ilgilendiği STK temsilcilerine mikrofon vererek kendilerini tanıtmalarını rica etti. 
Tanışma faslından sonra konuşan Başbakanın Baş Danışmanı Adnan İnanç, bölgede yapılan operasyonlarla birlikte huzur ortamının sağlandığını belirterek, bölgeye yapılacak yatırımları yerinde incelemek üzere STK temsilcileriyle istişarede bulunmak üzere Hakkari’ye geldiğini söyledi.  
Basına kapalı devam eden toplantının ardından İnanç’ın Valilik ziyaretinin ardından Yüksekova ve Şemdinli ilçelerine de ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi. 

bb8e1e67-bb5b-4f65-a2af-e352a8336e65.jpg19d8844f-21a3-4db1-a9a0-ab157e138a2c.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.