Başbakan Yıldırım: CHP kuzu gibi oldu

Başbakan Yıldırım: CHP kuzu gibi oldu

Başbakan Binali Yıldırım, CHP’nin referandum sürecinde yumuşak söylemler kullandığını belirterek, “Meclisten geçti onaylandı, CHP birden bire kuzu gibi oldu. O CHP gitti, başka CHP geldi” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın düzenlediği 'Vefa Buluşması'na katıldı.

Yıldırım, şöyle konuştu:

"Meclisten geçti onaylandı, CHP birden bire kuzu gibi oldu. O CHP gitti, başka CHP geldi. Yumuşak söylemler, sanki o Meclisi birbirine katan CHP yok, yepyeni bir kılığa girerek aklı sıra milleti kandıracaklar. Millet sizin geçmişinizi bilir, milletin elinde sizin kabarık siciliniz var. Son dakikada şirin gözükmekle milleti aldatacağınızı mı zannediyorsunuz? Ne kadar güzel iş varsa hep bunlar 'Hayır' dediler, şimdi de 'Hayır' diyorlar. Geleneği bozmadılar ama milletimiz her seferinde bunlara gereken dersi verdi, bu sefer de verecek."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.