Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştük, bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü

Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştük, bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, "Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü" dedi.

Bir süredir Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, kişisel Twitter hesabında paylaşımlarda bulundu.

"Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi" diyen Demirtaş, şöyle devam etti:

"Binlerce ailenin kilometrelerce uzaklıktaki cezaevlerinde olan yakınlarını ziyaret edecek imkanı yok. Yıllardır çocuklarını göremeyen yaşlı anne babalar var. Bu yol eziyetinin son bulması için siyasetçilerin ve tüm kamuoyunun duyarlı olmasını bekliyoruz."

Ne olmuştu?

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın anne, baba ve kız kardeşinin içinde bulunduğu aracın sol arka lastiğinin patlaması sonucu trafik kazası geçirmiş, toplamda 8 kişi hafif yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.